Onze belofte

Als onderdeel van een van de grootste financiële instellingen ter wereld streven wij ernaar hoge normen binnen en voor het bedrijf te handhaven.
De missie van Santander Consumer Bank is het bevorderen van de groei van mensen en bedrijven op alle gebieden

Family image

Deze expertise biedt enorme mogelijkheden om de winstgevendheid te vergroten door goede verbindingen en nauwere samenwerking tussen markten.

We zullen als groep niet alleen veerkrachtiger en weerbaarder zijn. Dankzij onze geografische en zakelijke diversificatie zijn onze resultaten ook op lange termijn stabiel en voorspelbaar.

Waarvoor staan wij?

missie

Onze missie

Wij streven ernaar een stabiele bank te zijn die mensen en bedrijven helpt zich te ontwikkelen.

visie

Onze visie

Door zowel intern als extern verantwoord te handelen, bouwen we aan langdurige relaties.

waarden

Onze waarden

In alles wat we doen, houden we het simpel, persoonlijk en oprecht.

Onze waarden

Onze expertise biedt enorme mogelijkheden om de winstgevendheid te vergroten door goede verbindingen en nauwere samenwerking tussen markten.

Als groep zijn we niet alleen robuuster en veerkrachtiger. Dankzij onze geografische- en bedrijfsdiversificatie zullen onze resultaten op de lange termijn stabiel en voorspelbaar zijn.

Klantgerichtheid

 • Transparante producten
  Bij Santander staat de klant centraal. Wij proberen open te zijn en een zo eenvoudig mogelijke taal te gebruiken, zodat iedereen ons kan begrijpen.
 • Veilig omgeving en gegevensbescherming
  Wij bieden een veilige omgeving om cyberaanvallen en phishing te voorkomen. Wij hanteren passende procedures om ervoor te zorgen dat de privacy van onze klanten niet in gevaar komt.
Klantgerichtheid

Medewerkergericht

 • Kwaliteit en ontwikkeling
  Wij beoordelen onze medewerkers uitsluitend op hun kwaliteit en ondersteunen hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. 
 • Werkomgeving en klokkenluidersregeling
  De dagelijkse werkprocessen zijn zo eenvoudig en veilig mogelijk ingericht. Medewerkers hebben de mogelijkheid om thuis te werken en kunnen eventuele misstanden veilig en zonder gevolgen melden bij onze aangewezen interne vertrouwenspersoon.
Medewerkergericht

Sociaal georiënteerd

 • Focus op mobiliteit
  Wij moedigen onze medewerkers aan om met de fiets of het openbaar vervoer naar het werk te komen.
 • Sociale en ecologische gevolgen
  Bij het nemen van nieuwe beslissingen en het introduceren van nieuwe processen en procedures houden we rekening met de sociale en milieueffecten.
 • Duurzaamheid
  Onze groep investeert in duurzame en verstandige energieprojecten.
Sociaal

Heb je een vraag?

Kun je het antwoord op een vraag niet vinden of ben je op zoek naar meer informatie? Aarzel niet om onze rubriek "Veelgestelde vragen" te raadplegen, waar je de meest gestelde vragen kunt vinden.

Neem contact met ons op