Jouw partner voor online sparen.

Santander Consumer Bank is een online bank voor jouw spaargeld. Het is de Belgische tak van Santander Consumer Finance, een bank onder Spaans recht.

We zijn actief in België sinds 1992 en hebben sindsdien bewezen een betrouwbare partner te zijn.

Sinds 2023 biedt Santander Consumer Bank in Nederland een veilige manier van sparen met producten zoals vrij opneembaar spaargeld en termijndeposito’s tegen aantrekkelijke rentetarieven en voorwaarden. We richten ons consequent op de behoeften en veiligheid van onze klanten.

father with his daugther in the forest

Santander Consumer Finance

Santander Consumer Finance is een toonaangevende speler op het vlak van consumentenfinanciering. We zijn aanwezig in 18 landen met een breed scala aan financierings- en bankoplossingen.

Wij willen mensen helpen groeien als verantwoordelijke financiële instelling, met uitstekende klantenservice en de beste ondersteuning voor onze partners.

persons working

Bank Santander

Onze online bank maakt deel uit van de groep Santander, één van de grootste banken ter wereld qua marktkapitalisatie, opgericht in 1857, gevestigd in Spanje en met een belangrijke aanwezigheid in Europa en Amerika.

shop window

Digitaal bankieren in alle veiligheid

Santander Consumer Bank gelooft in traditie en innovatie. Door het combineren van het klassieke bankaanbod met de nieuwste digitale technologie, willen we het nog gemakkelijker maken voor onze klanten om de financiële oplossingen te kiezen die bij hen passen. Op deze manier bieden we hen ook de flexibiliteit om hun eigen geld te beheren.

Samen houden we online bankieren veilig

Wie zegt online bankieren, zegt ook cyberbeveiliging. Digitalisering biedt veel mogelijkheden, maar we mogen niet blind zijn voor de risico’s die het met zich meebrengt. Santander investeert voortdurend in het beveiligen van de online klantomgeving. Daarnaast helpen we onze klanten om zelf de nodige veiligheidsmaatregelen te nemen.

mobile app
Waarvoor staan we?

Het doel van Santander Consumer Bank? Mensen en bedrijven op een duurzame manier laten groeien.

father with his son

Onze missie

We willen een stabiele bank zijn die mensen en bedrijven laat floreren.

woman working

Onze visie

Wij bouwen langetermijnrelaties op door verantwoordelijk te handelen.

mother ith her daugther and dog

Onze waarden

In alles wat we doen, houden we het simpel, persoonlijk en eerlijk.

Santander, een erkende en bekroonde werkgever

Wereldwijd is Santander een betrouwbare werkgever.

top employer icon

german flag SC Germany

poland flag SC Poland

austria flag SC Austria

great place to work icon

Italy flag SC Italy

Heb je een vraag?

Kun je het antwoord op een vraag niet vinden of ben je op zoek naar meer informatie? Raadpleeg dan onze 'veelgestelde vragen' sectie.

Neem contact met ons op